100g smør
1,5 dl sukker
2 egg
80g kremost til baking
1 ts vaniljeessens
1dl kakao
1dl varmt vann
1ts hvitvinseddik
2,5dl mel
0,5ts natron
0,5ts bakepulver
Bland smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett eggene men rør godt mellom hvert egg. Bland inn kremosten, vaniljeessensen og hvitvinsedikken. Bland det tørre og sikt det i. Rør godt med en sleiv. Bland kakao og vann og rør inn.
Kle en liten panne med bakepapir. Min er 25*25 cm. Bre røren jevnt utover og stek på brett midt i ovnen på 165 grader i ca 20 minutter.
Avkjøl på rist.
200 g Vikingmelk
100 g kokos
250 g melis
50 g kremost
Bland kremost og kokos. Jeg benyttet Sweetended moist coconut som jeg kjøpte i USA. Du kan like benytte tørket kokos. Hvis du da ikke vil slå på stortromma, da bruker du fersk kokosnøtt som du rasper.
Tilsett melk og bland. Tilsett melis til du får passe konsistens. Den skal være ganske fast men fortsatt mulig å smøre utover. Smør kokoskremen jevnt og tykt utover kaken.
Sett kaken i fryseren et par timer før du skjærer den opp i passelige firkanter. Når kaken er dypfryst er det lettere å skjære fine stykker.
Disse kan også trekkes med fondant hvis det er en spesiell anledning og man ønsker noe ekstra pent på kakefantet :)De ble da ganske søte, gjorde de ikke?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar